Ballini caffè e panini

Voor de smaakvolste vers belegde koude én warme panini, royale maaltijdsalades, heerlijke échte Italiaanse koffie, verse smoothies, ambachtelijk bereide zoetwaren en Italiaanse gelato bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk ons menu

Download hier ons bestelformulier!

Over Ons

Welkom bij ‘Ballini Caffè e Panini’!

Per 1 september 2020 hebben wij deze lunch-gelegenheid overgenomen en daarmee een lang gekoesterde wens laten uitkomen.


Wij willen ons onderscheiden door smaak en kwaliteit. Daarom proberen wij zoveel mogelijk zelf ter plekke te bereiden. Wij maken onze eigen pesto’s, marineren en grillen onze kip en kalfsmuis zelf en grillen verschillende groentes ter plekke. Ook snijden we onze Italiaanse vleeswaren en kazen uit een groot stuk. Dit alles om zoveel mogelijk de versheid en smaak te garanderen!


Wij durven te stellen dat onze vers-belegde panini (koud en warm) top zijn, zo ook onze salades. 
Voor wat betreft de koffie hebben wij gekozen voor topkwaliteit; 'Buscaglione' levert onze koffiebonen die in Rome zijn gebrand. Elke keer weer worden wij vervuld met trots als een kritische Italiaanse gast zijn/haar waardering hierover uitspreekt.


Naast de heerlijke panini, salades en koffie hebben wij ook nog een ruime keuze uit ambachtelijk bereide zoetigheid (diverse taarten en muffins) alsmede echt Italiaanse Gelato van het bedrijf 'Paparo'.


Wij hopen u te mogen ontvangen bij ‘Ballini’ en u te laten genieten van al onze heerlijkheden.
Ciao!

Parttime medewerker gezocht!

Wegens toenemende drukte zoeken wij een part-time medewerker (ook voor in de weekenden) voor bediening, kassa en keuken. 

Ben je representatief, enthousiast en gastvriendelijk ingesteld en bereid de handen uit de mouwen te steken, dan komen wij graag met jou in contact.

Spaarkaart

Bij aankoop van een broodje of maaltijdsalade ontvangt u een stempel.
Tegen inlevering van een volle spaarkaart (10 stempels) ontvangt u een gratis broodje of maaltijdsalade naar keuze.

Vraag ernaar bij één van onze medewerkers

Contact

Ballini Caffè e Panini

Johan Cruijff Boulevard 54 (Woonmall 'Villa Arena')

1101 DJ Amsterdam


020-4529787

info@ballini.nl